Model de scrisoare de intentie

 

Departamentul Resurse Umane
Damian Hondor
S.C. Primavera S.A.
Str. Crisului Nr. 24
Bucuresti 52101

Bucuresti, 20 Septembrie 2006

Stimate domnule Hondor,

Anuntul dumneavoastra de pe site-ul X pentru postul de Assistant Manager in cadrul companiei dumneavoastra a insemnat pentru mine atat un prilej de bucurie cat si oportunitatea de a face urmatorul pas in cariera mea. Pozitia de Assistant Manager este o pozitie care consider ca valorifica si nuanteaza abilitatile, educatia si pasiunile mele.

Imbinarea armonioasa dintre cerintele dumneavoastra si ce pot eu sa ofer companiei ma face sa cred ca aceasta este o pozitie pentru care merita sa lupt. Asa cum experienta si rezultatele prezentate in CV o arata, am coordonat timp de X ani eforturile si activitatea unui colectiv de X oameni, trecand cu bine prin momente de criza si mentinand o directie ascendenta a activitatii organizationale.
Abilitatile mele de comunicare dublate de studii de specialitate la Universitatea din Bordeaux, Franta mi-au servit, mie si echipei cu care am lucrat, sa elaboram strategii de relansare care au crescut cifra de afaceri anuala a firmei la care am fost angajat cu 30%. Cred cu tarie ca succesul unei afaceri depinde in mare masura de o comunicare bilaterala intre amgajati si departamentul de management si de o evaluare obiectiva efectuata periodic.
Cele trei limbi straine pe care le cunosc si pentru care am obtinut certificate de atestare imi vor permite sa iau parte la negocieri si la redactarea actelor firmei pentru partenerii internationali. Mai mult decat atat, bagajului bogat de cunostinte in domeniu se adauga spontaneitatea si capacitatea mea de a lua decizii rapide in conditii de presiune, asa cum o arata rezolvarea situatiei X in cadrul firmei X.

In urma acestor date, sunt sigur ca veti avea curiozitatea de a ne intalni in cadrul unui interviu. Astept raspunsul dumneavoastra la numerele de contact.
Va multumesc pentru atentia acordata.

Cu respect,
Marius Stefanescu.

 

www.000webhost.com